یه موجود نازنین

((انها که رفتند کاری حسینی کردند و ما بیچارگان که مانده ایم باید کاری زینبی کنیم وگرنه یزیدی هستیم))

یه موجود نازنین

((انها که رفتند کاری حسینی کردند و ما بیچارگان که مانده ایم باید کاری زینبی کنیم وگرنه یزیدی هستیم))

گزارش تکان دهنده سازمان ملل از زندگی طاقت فرسای مردم غزه

نماینده سازمان ملل زندگی مردم غزه به دنبال تحریم های رژیم صهیونیستی را در سرمای زمستان طاقت فرسا خواند.
سخنگوی دبیرکل سازمان ملل گفت: دانش آموزان فلسطینی در غزه در کلاس های سرد درس می خوانند و به خاطر تحریم های اسراییل کتاب ندارند.
به گزارش خبرگزاری ها، «ماری اکابه» سخنگوی «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل با اشاره به گزارش هماهنگ کننده ویژه دبیرکل در روند صلح خاورمیانه افزود، غزه همچنان به روی امدادگران سازمان ملل و کامیون های حامل کمک های امدادی بسته است.
وی تصریح کرد، مردم غزه با زمستان بسیار سرد روبه رو هستند و قسمت عمده روز را بدون برق به سر می برند و هنوز اسراییل اجازه ورود کاغذ به غزه را نداده به همین دلیل دانش آموزان با کمبود کتاب روبه رو هستند.
گفتنی است رژیم صهیونیستی انتقال سوخت، آب، دارو و حتی کتاب مدارس فلسطینی به داخل غزه را ممنوع کرده و آمریکا با مقاومت در برابر 14 عضو شورای امنیت اجازه نمی دهد حتی یک بیانیه غیر الزام آور دراعتراض به جنایات اسراییل در غزه صادر شود.
آمریکا اسراییل را متحد استراتژیک خود می داند و دور تازه جنایات اسراییلی ها علیه مردم غزه پس از سفر جرج بوش به تل آویو آغاز شد.
دسامبر گذشته اداره کار و همیاری پناهندگان فلسطینی آذرماه امسال تصویب کرد که 237 میلیون دلار کمک های انسانی به مردم فلسطین داده شود اما به خاطر اقدامات نژادپرستانه اسراییل تاکنون تنها یک درصد این رقم در اختیار فلسطینی ها قرار گرفته است.
در همین رابطه جنبش غیرمتعهدها متشکل از 118 کشور جهان نیز در بیانیه مشترکی از وضعیت غمبار ساکنان غزه به خاطر اقدامات ضدانسانی اسراییل ابراز نگرانی کرد.
در این بیانیه تصریح شده که جنبش غیرمتعهدها نگرانی عمیق خود را یک بار دیگر از اینکه شورای امنیت نتوانست به مسئله مناطق اشغالی فلسطین به ویژه بحران نوار غزه ناشی از سیاست ها و اقدام های غیرقانونی و عمدی اسراییل این قدرت اشغالگر علیه جمعیت غیرنظامی فلسطین رسیدگی کند، اعلام می کند.
ازسوی دیگر حدود 30 هزار فلسطینی ساکن مناطق اشغالی روز جمعه در اعتراض به بسته شدن پرونده رسیدگی به کشته شدن 13 فلسطینی در جریان انتفاضه سال 2000 میلادی و معرفی نکردن نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی به دادگاه، علیه این رژیم و دستگاه قضایی آن دست به تظاهرات زدند.
تظاهرکنندگان با در دست داشتن پرچم های سیاه و همچنین پرچم فلسطین و عکس های شهدا خواهان محاکمه قاتلان شدند.
روستاها و مناطق دیگری در داخل اراضی اشغالی نیز شاهد اعتصاب عمومی در اعتراض به این تصمیم بود.
اعتصاب عمومی باعث شد روند زندگی فلج شود و مراکزتجاری و موسسات عمومی هم در همراهی با درخواست کمیته عالی پیگیری امور اعراب مقیم اسرائیل تعطیل شدند.
در گذرگاه رفح نیز طرفداران حماس دراعتراض به محاصره غزه تظاهرات کردند و خواستار بازماندن گذرگاه رفح در مرز غزه و مصر شدند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد